Cricket Manager Pro har blivit nedladdat över 500 000 gånger

0
657Wicket Gaming AB (publ) kan idag meddela att bolagets free-to-play cricket manager spel, Cricket Manager Pro, har blivit nedladdat 500 000 gånger sedan lanseringen.

Av de marknader som spelet hittills lanserats på är det Indien som fortsatt står för merparten av nedladdningarna, följt av Australien, Sydafrika och Sri Lanka.

Utvecklingsteamet runt Cricket Manager Pro kommer framgent att stärkas upp med ytterligare resurser från Wegesrandkoncernen, vilket följer av den avslutade sammanslagning som gjordes av Wicket Gaming och Wegesrand tidigare i år. Dessa resurser kommer särskilt att fokusera på hur spelet ska optimeras för att generera intäkter, så kallad monetisering. Med stöd av den användardata som erhållits från de 500 000 nedladdningarna kan Wicket Gaming nu förbereda lanseringen av Cricket Manager Pro på iOS – Apples operativsystem för mobila enheter. Detta planeras att ske inom en nära framtid.

I en kommentar säger Wicket Gamings vd, Eric de Basso:

“Vi ser ett fortsatt stort intresse för Cricket Manager Pro på de initiala nyckelmarknaderna. Tack vare den stora mängden nedladdningar kan vi nu börja fokusera på monetiseringsfasen. Vi står även redo att inom kort lansera Cricket Manager Pro på iOS och därmed öppna upp för ytterligare marknader.”

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.

 
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleDelårsrapport för perioden 1 april 2022 till 30 juni 2022
Next articleAbid Raja’s ‘My Fault’ enters development as major Norwegian Viaplay Original

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here