CTEK nominerad i kategorierna “Årets företag” och “Årets varumärke” i företagsutmärkelsen Stjärnan

0
1079
CTEK nominerad i kategorierna “Årets företag” och “Årets varumärke” i företagsutmärkelsen Stjärnan
CTEK nominerad i kategorierna “Årets företag” och “Årets varumärke” i företagsutmärkelsen StjärnanCTEK, ledande globalt varumärke inom laddningslösningar för fordon med huvudkontor i Vikmanshyttan är nominerad till “Årets företag” och “Årets varumärke” i utmärkelsen Stjärnan. Priset delas ut av Dalarna Business till företagare och företag från Dalarna som utmärkt sig under året.

Med utmärkelsen vill Dalarna Business inspirera och lyfta fram goda exempel från regionen samt uppmärksamma engagerade medarbetare som arbetat målmedvetet för att utveckla sina företag.

Utmärkelsen “Årets företag” uppmärksammar företag som haft en god utveckling och en god ekonomisk tillväxt samt visat sig innovationsstarka. Andra kriterier är att företaget, eller entreprenören har visat stort engagemang för samhällsfrågor och är en förebild både lokalt och regionalt.

Utmärkelsen “Årets varumärke” uppmärksammar företag som arbetat målmedvetet, strategiskt och framgångsrikt med sitt varumärke och där varumärket och varumärkesarbetet är dokumenterat och förankrat i företaget.

– Vi är verkligen stolta över att ha blivit nominerade till dessa två prestigefyllda priser. Det är ett stort erkännande av våra medarbetares ansträngningar, som har fortsatt att bygga och upprätthålla CTEK:s varumärkesnärvaro på en ständigt föränderlig marknad, vilket resulterade i vår nyligen offentliga notering på Nasdaq Stockholm, säger Jon Lind, vd för CTEK och fortsätter:

– Medan de senaste två åren har varit utmanande för organisationer över hela världen, har Dalarna bevisat att det är en region med ett starkt, mångsidigt och motståndskraftigt utbud av företag. Jag vill ta tillfället i akt och gratulera alla de nominerade företagen, säger Jon Lind, vd för CTEK.

De nominerade har valts ut av Dalarna Business utifrån förslag som kommit in via hemsidan dalarnabusiness.se, genom näringslivskontor i länet och lokala företagsnätverk. Det finns ett dussin olika viktningskriterier för var och en av de olika Stjärnan-utmärkelserna, inklusive ekonomisk och miljömässig hållbarhet, unika produkter och innovation.

Priset delas ut på Stjärngalan den 27 januari 2022, på Quality Hotel Galaxen i Borlänge. De åtta kategorierna är; Årets varumärke, Årets ungdomsentreprenör, Årets entreprenör, Årets exportföretag, Årets nyföretagare, Årets Dalaprofil och Årets företag.

För mer information, besök dalarnabusiness.se.Press Enquiries

Katharine Parker, PR & External Communication Manager

Tel: +44 (0)7974 141266

E-mail: katharine.parker@ctek.com

Om CTEK

CTEK med huvudkontor i Vikmanshyttan i Dalarna är internationellt ledande inom batteriladdningslösningar, huvudsakligen för fordon.

Företaget utvecklar en rad olika produkter för fordonsbranschen, från 12V & 24V-laddare till laddningslösningar för elfordon.

Produkterna säljs via globala distributörer och återförsäljare, till fler än 50 av världens ledande fordonstillverkare samt genom laddningsoperatörer, fastighetsägare och andra organisationer för att ge tillgång till el-laddningsinfrastruktur.

CTEK har en unik kultur baserad på en passion för innovation. Företaget har ett djupt rotat engagemang för att stötta övergången till en hållbar transportsektor, genom att leva efter branschledande ESG-standarder.

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleFantasma Games slutför förvärvet av Wiener Games och senarelägger bokslutskommuniké
Next articleAnalysguiden: Levererar på strategin trots tufft kvartal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here