Einar Mattssons medarbetare bytte arbetsuppgifter med varandra

0
435

En dag varje år får medarbetarna på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning byta roll och lära av varandra. ”Det här är en viktig dag för att vi ska utveckla vår kompetens och öka vårt samarbete. Det är grunden för att vi ska kunna ge kunderna en bra leverans”, sade vd Magnus Molin som under dagen hjälpte till att köra vinkelkap i en lokal på Södermalm.

Under dagen fick medarbetare hjälpa varandra med målet att lära nytt och skapa förståelse för varandras arbetsvardag. Det ger en positiv effekt när ekonomer får besöka en pågående renovering, fastighetstekniker får guidning i en undercentral, förvaltare får insikt i nyckelhanteringen i receptionen och biträdande förvaltare får hjälpa en snickare.

– Jag hade förmånen att få följa med fastighetstekniker Raimundo Contrares till en av de fastigheter där jag har ansvar för uthyrning och hyresgästkontakten. Vi ronderade fastigheten, kontrollerade att det var städat, att belysningen fungerade, och var i undercentralen och kontrollerade mätare. Jag kunde också hjälpa till att rulla in de nya matavfallskärlen i miljörummet inför att fastigheten ska få matavfallsinsamling. En väldigt bra dag, berättar Annika Otterstål, biträdande förvaltare.

Dagen präglades av stort engagemang, flit och glatt humör på många olika platser runt om i stan. Det bjöds också på visning av pågående renoveringsprojekt, besök i undercentraler, samt seminarium om uthyrningsfrågor, energieffektivisering och fiberlösningar.

Source link

Previous articleFemdubbelt fler ungdomar får sömnmedel
Next articleViaplay and Dag Johan Haugerud partner for ‘Sex Dreams Love’ film trilogy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here