Inbjudan till investerarpresentation – första kvartalet 2023

0
53Starbreeze AB kommer att offentliggöra sin kvartalsrapport för första kvartalet 2023 måndagen den 8 maj kl. 07.30. Samma dag håller bolaget en webbsänd investerarpresentation kl. 10.00.

Tobias Sjögren, VD, och Mats Juhl, CFO, kommer att presentera delårsrapporten för första kvartalet 2023. I anslutning till presentationen finns det möjlighet att ställa frågor, eller ställa dina frågor på förhand via webben här.

Läs mer om Företrädesemission 2023 här, där den senaste informationen löpande publiceras, inklusive videos och Frågor & Svar-dokument.

Webbsändning
Tid: måndag, 8 maj, kl. 10.00
Deltagande: För att ansluta till presentationen –
klicka här.

För mer information, vänligen kontakta:
Tobias Sjögren, VD
Mats Juhl, CFO
Tel: +46 0(8) – 209 229
E-post:
ir@starbreeze.com

Om Starbreeze
Starbreeze är en oberoende utvecklare, förläggare och distributör av PC och konsolspel till en global marknad, med studios i Stockholm, Barcelona, Paris och London. Med det framgångsrika varumärket PAYDAY™ i centrum, utvecklar Starbreeze spel baserat på egna och andras varumärken, både internt och i samarbete med externa spelutvecklare. Starbreeze aktier är noterade på Nasdaq Stockholm under ticker STAR A och STAR B med ISIN-koderna SE0007158928 (A-aktien) och SE0005992831 (B-aktien). För mer information, besök 
www.starbreeze.com.
Se aktuell börskurs för Starbreeze aktie hos Avanza och Nordnet!

Läs hela pressmeddelandet hos Cision.com

Previous articleFilippa Wallestam appointed EVP and Chief Commercial Officer, Nordics
Next articleUtbytet av Einar Mattssons bilar till el går snabbare än planerat 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here