Kindred publicerar sina finansiella årsrapporter för 2021 i ESEF format

0
429Kindred Group har idag publicerat sina finansiella årsrapporter för räkenskapsåret 2021 enligt det elektroniska rapporteringsformatet som specificeras i Transparency Directive ESEF Regulation (ESEF-förordningen om transparens).

Kindred Group plc (Kindred) har idag publicerat både sin konsoliderade årsrapport och sitt fristående moderbolags årsrapport för räkenskapsåret 2021. Dessa har upprättats genom det elektroniska rapporteringsformat som specificeras i Transparency Directive ESEF Regulation.

Den konsoliderade årsapporten återfinns Kindred Groups hemsida via denna länk.

Det fristående moderbolagets årsredovisning återfinns på Kindred Groups hemsida via denna länk.

Bifogat till detta meddelande finns styrelsens förklaringar om ESEFs årliga finansiella rapporter.


Informationen är sådan som Kindred Group är skyldigt att offentliggöra enligt lag (2007:528) om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-09-19 15:00 CET.

För ytterligare information: 

Alexander Westrell, Director of Communications,
press@kindredgroup.com, +46 73 7071686

Patrick Kortman, Director of Corporate Development & Investor Relations,
ir@kindredgroup.com, +46 723 877 438  

Om Kindred Group 
Kindred Group är ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, USA och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för över 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Bolaget har 2 000 medarbetare globalt, medgrundare av European Gaming and Betting Association (EGBA), och medgrundare av IBIA, International Betting Integrity Association, samt är granskat och certifierat av eCOGRA för överensstämmelse med EU:s rekommendation om principer för konsumentskydd och spelansvar från 2014 (2014/478/EU). Kindred Group är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kindredgroup.com  

Nasdaq Stockholm, KIND-SDB  

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleCenterpartiets nya partiledare enligt oddsen
Next articleSå skyddar du fritidshuset i vinter – var noga med temperaturen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here