ELCYKELVARUHUSET - 100 % elcykel på Sveavägen i Stockholm

100 % elcykel på Sveavägen i Stockholm

Newsdesk 16/2 14:16

Idag är var tionde cykel som säljs i Europa en elcykel, år 2023 förvänts var tredje cykel som säljs vara en elcykel.* Den svenska marknaden har hittills haft en försiktig tillväxt jämfört med övriga Europa. År 2015 var året när svenska marknaden tog fart på allvar och försäljningen tredubblades.


Med över 10 års erfarenhet från elcykelbranschen är Peter Klangsell och Mikael Klingberg pionjärer i Sverige. Sedan starten år 2006 har de utmanat marknaden, utvecklat nya modeller och år 2011 köpte de varumärket Lifebike av TV4. Nu öppnar de El-cykelvaruhuset på Sveavägen 126 i Stockholm med Sveriges största utbud av elcyklar i prisklassen 10 000 -70 000 kr. Butikens utbud kommer från etablerade varumärken som Trek, Batavus, La Pierre, Giant, Nishiki, Lifebike, Marvil, BH bikes, Stromer, Cargobike, Vinter och MBK m.fl.


För att göra elcykeln tillgänglig för fler kommer man kunna jämföra och provcykla elcyklar från olika varumärken på El-cykelvaruhuset.


Efterfrågan på elcyklar är stor i hela Sverige och El-cykelvaruhuset kommer att finnas både som fysisk butik och som webbshop, www.elcykelvaruhuset.se. Så oavsett var i Sverige man bor finns hela utbudet av elcyklar och tillbehör tillgängligt.


?El-cykelvaruhusets fokus kommer att ligga på kunskap och kvalitet. Vi erbjuder prisvärda elcyklar från 10 000 kr och för de som vill ha det absolut värsta så har vi elcyklar för 70 000 kr, så det kommer finnas något för alla, säger Peter Klangsell, VD på El-cykelvaruhuset.?


*Källa: CNN-IBN


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status