Barncancerfonden Södra - 120 företagare slår ett slag för hjältar som kämpar mot barncancer

120 företagare slår ett slag för hjältar som kämpar mot barncancer

Newsdesk 14/9 12:54

Förra årets golftävling genererade 150 000 kronor under en dag. Många företag från regionen fick möjlighet att nätverka under trevliga former och samtidigt bidra till en god sak.

Förutom företagen som betalar för att delta med ett lag eller som hålsponsor har Eriks Fönsterputs, Woodlands Country Club, Cloud Marketing, Professionell Säkerhet och KPMG gått in som huvudsponsorer för att möjliggöra detta event.

-En nära vän och dessutom kollegas dotter drabbades av en hjärntumör och man blir självklart berörd som medmänniska, när oskyldiga barn drabbas. Det minsta vi som företag kunde göra var att skänka pengar initialt, men också börja engagera oss mer i projekt som kan generera ännu mer pengar, berättar Daniel Telford, VD på Eriks Fönsterputs och initiativtagare till golftävlingen.

Daniel Telford berättare vidare att den drabbade familjen berättat hur mycket Barncancerfonden Södra gör för de sjuka barnen och deras familjer. Allt som kan få dem att tänka på något annat än medicin, behandlingar och sjukhus känns viktigt att sponsra.

- Vi är oerhört tacksamma för att företag engagerar sig och intäkterna möjliggör att vi kan ge mer stöd till cancersjuka barn och deras familjer, berättar Line Sardh på Barncancerfonden Södra.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Line Sardh på Barncancerfonden Södra: line.sardh@barncancerfonden.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status