Daily App - 19-åring blåst på 86 000kr

19-åring blåst på 86 000kr

Newsdesk 3/1 11:11

"Tänk nu på att skriva bra avtal.." - Detta kommer nog vara det första jag säger till mina barn. Så känns det i alla fall i dagsläget då jag blivit blåst på 86 tusen kronor av min före detta programmerare till min nya app Daily.

Jag var 19 år gammal och sökte en person som kunde skapa min vision utan att det tömde mig på alla mina framtida besparingar. Bra tanke, men med facit i hand hade jag hellre börjat samarbeta med en seriös byrå direkt, istället för att först slänga iväg mina pengar.

Jag la upp ett Facebook inlägg om att "Jag söker en programmerare, känner jag någon?" jag fick svar från en vän att hon hade en gammal familjevän som hade fina meriter, jag tänkte att jag vunnit på lotto. Därefter gick det fort, vi hade ett möte med denna programmerare som var yngre än jag själv, han hade hoppat av gymnasiet för att han fått så mycket jobb med just programmering. 
Vi blev levererade fina lovord och att hela projektet skulle ta 2 månader och kosta 50 000kr, det var här jag skulle fått honom att skriva under på det han sa, men han var ju trots allt relaterad till mig och hade ett rykte som han inte skulle vilja förstöra, behövs ens ett avtal? Äsch...

7 månader senare satt jag utan app och 86 000kr fattigare, samtidigt som min programmerare hade lanserat en egen app istället. Jag fanns alltså bara för att finansiera hans egna app.

Efter många om och men finns nu Daily på App Store, men jag kan lova att det inte var på grund av den här programmeraren. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status