Fortnox AB - 200 000 kunder innebär ny milstolpe för Fortnox

200 000 kunder innebär ny milstolpe för Fortnox

Newsdesk 7/12 07:31

Byggföretaget Rolf & Robert Bygg AB har tecknat avtal med Fortnox som leverantör av molnbaserade lösningar för ekonomi och administration. Därmed har Fortnox vunnit den 200 000:e kunden och redan i början av december passerat en viktig milstolpe i sin kundtillväxt.

Rolf & Robert Bygg utför renoveringar, om- och tillbyggnation samt nybyggnation i främst Göteborgsregionen. Företaget arbetar sedan länge med Bygglet, ett webbaserat verktyg för projekthantering speciellt utvecklat för byggbranschen.

- Vår tidigare lösning saknade integrationen till Bygglet, men med Fortnox får vi en bra helhet där allt är integrerat i samma webbaserade system, säger Robert Hansson, en av två delägare i Rolf & Robert Bygg.

Genom bytet har företaget all administration samlat i Bygglet och Fortnox i en integrerad lösning. Här skapar de offerter och kundfakturor och här sköter de leverantörsfakturor, bokföring, tidrapportering och löner.

- Tidigare innebar detta mycket dubbelarbete för mig; nu sparar jag upp till 10 timmar per vecka på att systemen är integrerade och att sådant som underlag för fakturering och löner skapas automatiskt, säger Robert Hansson.

Fortnox har haft en dramatisk kundtillväxt de senaste åren. I tredje kvartalet 2017 fick företaget ytterligare 9 000 kunder, en tillväxt på 34 procent till totalt 191 000 kunder.

- Att vi redan i början av december har ytterligare 9 000 kunder och därmed passerar milstolpen 200 000 kunder är ett tydligt kvitto på att vi har ett konkurrenskraftigt erbjudande för Sveriges småföretagare, säger Nils Carlsson, VD på Fortnox.

- Rolf & Robert Bygg är ett bra exempel på det stora intresse vi upplever bland småföretagare att samarbeta med oss, säger Nils Carlsson. Drivkraften är många gånger att spara tid genom att nyttja modern teknik för att automatisera och slippa utföra samma arbetsuppgift flera gånger i olika system.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Nils Carlsson, VD Fortnox

076-644 77 00, nils.carlsson@fortnox.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status