Priveq Invest - 21 Grams förvärvar Addoro AB

21 Grams förvärvar Addoro AB

Newsdesk 24/2 15:24

21 Grams förvärvar 100% av aktierna i Addoro AB, samt tillgångarna i Addoro Nordic AB som varit bolagets nordiska distributör. Grundarteamet och samtliga anställda i Addoro följer med i förvärvet och verksamheten blir ett eget affärsområde hos 21 Grams.

Addoro utvecklar och saluför en marknadsledande molnbaserad lösning för dokumentdesign och dokumentdistribution, där användaren själv styr sin affärskommunikation oavsett affärssystem och distributionskanal.

Bolaget som grundades 2009, är från början en spinoff från StreamServe AB, som sedermera blev uppköpt av kanadensiska mjukvarukoncernen OpenText (Nasdaq, OTEX).

Addoro har idag över 500 kunder inom flera olika segment och har bland annat varit framgångsrika inom lösningar för fastighetsbolag. Bland andra kunder märks Brio, Office Depot och Ikano.

?- Vi är mycket glada att få Addoro ombord i 21Gramsgruppen. Samtliga i Addoroteamet har mer än 15 års erfarenhet av dokumenthantering och tillhör den absoluta eliten inom utveckling av mjukvara och tjänster inom området?, säger Stefan Blomqvist, VD på 21 Grams.

?- Addoro har utvecklats bra, men behöver nu komma in i en större struktur för att ta tillvara på alla marknadsmöjligheter till fullo och därmed ta bolaget till nästa nivå tillväxtmässigt och även vidare internationellt?, inleder Lars Granelli, VD på Addoro AB.

?- Med 21 Grams storlek och position kan vi skala upp Addoro snabbare mot både fler partners och större kunder. Vi har samarbetat framgångsrikt med 21 Grams i många år och nu bygger vi vidare på detta fundament tillsammans?, avslutar Granelli.

För 21 Grams är förvärvet av Addoro en naturlig utveckling som förenklar för våra kunder att komma åt våra kostnadseffektiva fysiska postlösningar samt den flora av digitala alternativ som nu finns med e-faktura, e-brevlådor m.m. i flera länder. Deras självservicefunktion är i särklass vilket gör det både enklare och billigare för kunderna att själva designa sina dokument och hålla dem uppdaterade via enkla webgränssnitt. Med Addoro får 21Grams även ett nytt lokalkontor i Göteborg med närhet till våra viktiga kunder i regionen?, avslutar Blomqvist.

För ytterligare information kontakta:

Stefan Blomqvist, VD, 21 Grams
Tel: 076-808 21 21
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Brio

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status