24Storage AB - 24Storage öppnar i Hyllie

24Storage öppnar i Hyllie

Newsdesk 16/4 04:53

24Storage öppnar nu sin 21:a anläggning genom premiären i Hyllie. Anläggningen blir den andra etableringen i Malmö, med ca 6000 kvm och över 600 förråd för privatpersoner och företag.

24Storage fortsätter sin expansion i linje med tidigare kommunicerad plan genom öppningen i Hyllie. Anläggningen blir den första nyetableringen som står klar under 2019, med ytterligare två planerade i Sverige under året.

24Storage öppnade senast i Alvik och Tumba strax innan jul 2018.

? Vår affär och efterfrågan drivs i stort av urbaniseringen med ökad inflyttning och sämre förvaringsbehov i nya bostäder. Malmö är den storstad som växer snabbast i Sverige, och inte minst i Hyllie med många nyetableringsprojekt för bostäder och handel. Vi har därför sett fram emot etableringen och ser stor potential i Öresundsregionen, säger VD Fredrik Sandelin.

Anläggningen slår upp portarna för kunderna den 17:e april och många förråd är redan reserverade av väntande kunder. Anläggningen kommer att ha stora och små förråd samt stora förråd med direkt bil-access. Med sin placering och utformning kommer anläggningen ha ett erbjudande för såväl privatpersoner som företagare.

För mer information, vänligen kontakta:
Fredrik Sandelin, VD 24Storage
fredrik.sandelin@24storage.com
+46 73 068 36 58


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status