Videum AB - ?30 år med möten för Videum

?30 år med möten för Videum

Newsdesk 21/12 00:33

I morgon, den 22 december, är det 30 år sedan det kommunala bolaget Videum bildades. Det var 1986 som Videum startade med en vision om ett centrum för entreprenörskap, nyföretagande och forskning. Idag, 30 år senare, är Videum ägare till ett fastighetsbestånd på över 100 000 kvm och driver Videum Science Park med närmare 100 företag och organisationer som hyresgäster.

Vi brukar beskriva oss som kommunens utvecklingsbolag med en science park och fastigheter i teknisk framkant. Vi vågar påstå att Videum Science Park bidrar till en positiv utveckling av regionen genom våra flexibla lokaler för tillväxtföretag och alla de mötesplatser och aktiviteter vi ordnar för såväl våra hyresgäster som för samarbetspartners och intressenter i våra nätverk. Allt arbete sker under devisen ?idéer föds där människor möts?.

Firande i november
Videum firade jubileet tillsammans med hyresgäster, med de som gjort Videum till vad det är idag och med intresserad allmänhet den 22-23 november i år. Då med ett program innehållande såväl tillbakablick i samtal med en tidigare rektor vid Linnéuniversitetet, framtidsföreläsningar av trendbevakare, arkitekt och professor, arkitektur- och konstvandring på området, frukostmingel med snabba företagspitchar samt besök i Videums nästa byggprojekt i Videum Science Park genom virtual reality och en jubileumslunch.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status