Create Agency Sweden Ab - 50 000 väntas besöka seglarveckan på Marstrand

50 000 väntas besöka seglarveckan på Marstrand

Newsdesk 28/6 07:08

Med bara dagar kvar till årets stora seglingsevenemang på Marstrand pågår förberedelserna för fullt. Och förväntningarna är höga när GKSS Match Cup Sweden arrangeras för 25:e gången.

? Det blir en fantastisk vecka i år, vi räknar med runt 50 000 besökare, säger Marcus Dunér, evenemangsansvarig.

Onsdag den 3 juli går startskottet för de första delfinalerna i GKSS Match Cup Sweden. Medan världselitensseglarteam fajtas på vattnet arrangeras en mängd sommaraktiviteter på land för både äldre och yngre besökare.

? Det börjar ta form på kajen. Just nu riggas en arena för juniorer där det bland annat blir segling, shower och aftersail, säger Marcus Dunér.

Premiär för springlopp
För den springsugna arrangerar organisationen Sverige Springer sitt första lopp någonsin. Här får alla ? oavsett ålder och springvana, vara med och delta. Loppet är 4,2 kilometer och går av stapeln den 6 juli. Läs mer här.

Hållbarhetsseminarier
Under veckan arrangeras dessutom två seminariedagar varav den första har temat ?tillsammans för ett renare hav? med organisationen Clean Seas i spetsen. Dag två fokuserar på Employer Branding och leds av Anna Dyhre och Fredrik Stranne, landets två främsta Employer Branding-experter. 

? Jag rekommenderar att boka ett besök på någon utav våra seminariedagar. Clean Seas kommer att inspirera till vad vi kan göra för ett renare hav, det är vi såklart extra stolta över att få anordna då Match Cup är ett miljöcertifierat evenemang, säger Marcus Dunér. 

För fullständigt aktivitetsprogram besök GKSS Match Cup Sweden hemsida.

För mer information
Marcus Dunér
Create Agency Sweden AB
Event Director Match Cup Sweden
+46 709 40 87 92 
marcus@createagency.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Meda

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status