SkorstensFolket Sverige AB - 51 entreprenörer har vidareutbildats!

51 entreprenörer har vidareutbildats!

Newsdesk 26/5 08:05

Den 12-13 maj bjöd SkorstensFolket Sverige AB in till vidareutbildning inom branschstandarden Behörig SkorstensEntreprenör®. Utbildningen hölls i Rosersberg och särskilt fokus låg på tätning av ventilations- och imkanaler.

Utbildningarna inom branschstandarden Behörig SkorstensEntreprenör® är en viktig del av SkorstensFolkets och våra medlemmars kvalitetsarbete. Så mycket som 51 installatörer deltog denna gång, och de fördjupade sina kunskaper i bland annat brandskydd (BBR, 2015), rökgasventilation och brandgasventilation. De utbytte också erfarenheter om kanaltätning med relininglösningarna FuranFlex och VentilFlex.

Höga krav för att bli Behörig SkorstensEntreprenör®
?
Kravspecifikationen är omfattande och innefattar bland annat dokumenterad arbetslivserfarenhet av ventilations- och rökkanaler samt lämplighetsintyg. Entreprenörer och installationsföretag som uppfyller kraven får ett certifikat som är giltigt i tre år. Kontinuerlig vidareutbildning är en central del av branschstandarden och ett krav som SkorstensFolket ställer på sina medlemmar.

VD Jörgen Tellestam berättar:
? Höga krav och regelbunden utbildning gör Behörig SkorstensEntreprenör® till en allmänt respekterad kvalitetsstämpel. Detta är mycket värdefullt för både våra medlemmar och deras kunder.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status