Tourism in Skåne - Absolut Home är Skånes kandidat till Stora Turismpriset 2019

Absolut Home är Skånes kandidat till Stora Turismpriset 2019

Newsdesk 3/10 08:00

Stora Turismpriset delas ut årligen av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism till en aktör inom besöksnäringen som utmärkt sig genom att på ett nytänkande och innovativt sätt bidragit till spridning av kunskaper och utveckling av besöksnäringen. Årets skånska bidrag till den nationella utmärkelsen är Absolut Home, the Absolut Companys nya besökscenter i Åhus.

Under sommaren var det möjligt att nominera kandidater via Tourism in Skånes hemsida. Utav alla nominerade valdes sedan fyra ut av Tourism in Skåne som bäst uppfyllde kriterierna från Stiftelsen. Förutom Absolut Home var det Hällåkra Vingård, Force of Nature och Upplev & Njut som alla var lämpliga kandidater.

Den slutliga kandidaten utsågs genom en omröstning som fick stor uppmärksamhet, bland annat via artiklar i lokal press.

Absolut Home i Åhus är The Absolut Companys besökscenter och ägs av Pernod Ricard. Besökscentret har varit igång sedan augusti 2018 och målet är att människor ska få uppleva ett ikoniskt varumärke genom spännande berättelser, unik kunskap, gemenskap och det personliga mötet.

? Det är en unik upplevelse i världsklass som erbjuds genom Absolut Home. Besökscentrat sätter extra lyskraft både på Åhus och Skåne internationellt samtidigt som det stärker den lokala besöksnäringen, säger Pia Jönsson Rajgård, vd på Tourism in Skåne.

Absolut är Sveriges största livsmedelsexport och ett av våra största globala varumärken. Besökscentret ger besökare möjlighet att komma in bakom kulisserna. Att placera besökscentret i Åhus förstärker känslan av hur viktigt ursprunget är för företaget och produktionen.

Absolut Home erbjuder idag tre olika guidade upplevelser, en restaurang som tolkar den sydsvenska mattraditionen i modern tappning med lokala råvaror, utbildningar, konferenser och en arena för olika typer av event.

? Absolut Home skapades med den senaste tekniken inom film och animationer tillsammans med några av världens främsta kreatörer inom upplevelseindustrin. Tekniken förstärker guidernas historieberättande och tillsammans ger det varje gäst en kvalitetssäkrad upplevelse som inte lämnar någon oberörd, säger Johan Trollnäs, platschef Absolut Home.

Stora Turismpriset 2019 delas ut i Stockholm 4 december under konferensen Besöksnäringen på agendan.

För mer information, kontakta gärna:
Pia Jönsson Rajgård, vd på Tourism in Skåne, 0768-870730
Frida Trieb
,  Sales & Marketing Manager ABSOLUT HOME, 0766- 416494


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status