JLL AB - AFA Fastigheter anlitar JLL för uthyrningsuppdrag av Lindhagen Spektra

AFA Fastigheter anlitar JLL för uthyrningsuppdrag av Lindhagen Spektra

Newsdesk 2/3 05:00

AFA Fastigheter har tecknat ett exklusivt uthyrningsavtal med JLL för att hyra ut ca 11 000 m² kontorslokaler i fastigheten Lindhagensgatan 98 som kommer att marknadsföras under namnet Lindhagen Spektra.

Lindhagen Spektra uppfördes 2001 som en del av utvecklingen av Stadshagen till en levande stadsdel, området kallas även Lindhagensterrassen. Huset är beläget på Lindhagensgatan 98 och huserar idag mobiloperatören 3s huvudkontor. Uppdraget utgörs av ca 11 000 m² uthyrningsbar yta i sju plan över mark och källare. Inflyttning beräknas till mitten av 2019. På fastighetens tak finns ett eget bisamhälle, detta som en del i AFA Fastigheters övergripande miljöarbete.

- Lindhagen Spektra är speciellt, ett hus byggt för en hyresgäst med ca 750 arbetsplatser, beläget inom tullarna och miljöcertifierat. Huset ger kommande hyresgäst en unik möjlighet att profilera sig. Vi ser fram emot samarbetet med JLLs starka uthyrningsteam och att välkomna en ny hyresgäst till huset, säger Sofia Lögdahl, uthyrare på AFA Fastigheter.

- Det är verkligen ingen klyscha när vi säger att vi kan erbjuda marknaden effektiva, ljusa lokaler i bra läge. Vi är mycket stolta över förtroendet vi fått från AFA Fastigheter säger, säger Karl Henrik Lenneryd ansvarig uthyrare på JLL.

För ytterligare information, kontakta:

Karl Henrik Lenneryd, uthyrningsansvarig JLL Leasing
Telefon +46 (0) 70 894 45 25
E-post Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status