Airwatergreen AB - Airwatergreen AB välkomnar ny VD Bo Tiderman

Airwatergreen AB välkomnar ny VD Bo Tiderman

Newsdesk 30/10 06:00

Airwatergreen AB, utmanaren på marknaden för luftavfuktning med den nya teknikgenerationen Varmkondensering, träder in i en ny bolagsfas och gör ett byte på VD-posten för att ytterligare accelerera utvecklingen.

Airwatergreen har etablerat sig som en utmanare och teknikledare inom luftbehandlingsindustrin. Med ny patenterad teknik som enligt SP Statens Tekniska Forskningsinstitut halverar energianvändningen för avfuktning i kalla miljöer har tekniken framgångsrikt introducerats inom en rad olika användningsområden, några inom områden där effektiv avfuktning tidigare inte var möjlig.

Airwatergreens tillväxt har gjort att bolaget nu träder in i en ny utvecklingsfas. För att möta dessa utmaningar och kunna accelerera ytterligare välkomnas nu Bo Tiderman som ny VD i bolaget. Tiderman har en bakgrund inom områden som affärsstrategier och produktstrategier, nu senast från konsultföretaget Tolpagorni Product management AB och har tidigare lett det börsnoterade företaget Tagmaster AB.

?Airwatergreen är ett mycket spännande bolag och jag ser fram emot att få fortsätta att utveckla dess erbjudande och affär. Att med kunden i fokus få jobba med det kompetenta och engagerade teamet på Airwatergreen!?, säger Bo Tiderman, ny VD på Airwatergreen.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status