Danir Aktiebolag - Alligator Bioscience har full kontroll på sina avtal med advantum

Alligator Bioscience har full kontroll på sina avtal med advantum

Newsdesk 30/3 07:18

Läkemedelsföretaget Alligator Bioscience AB har valt InfoTech Scandinavia som leverantör för att hantera sina avtal. Med advantum får Alligator en effektiv översikt avseende sina avtal gällande löptider och påminnelser, access och behörigheter samt till avtalen relaterad dokumentation.

Avtal är ett område där InfoTech Scandinavia kan erbjuda en effektiv hantering med sitt egenutvecklade system advantum. Förutom att hantera avtal används idag advantum för hantering av bland annat styrande dokument, reklamationer och avvikelser samt ritningar och teknisk dokumentation.

På InfoTech Scandinavia är vi givetvis stolta över att ännu ett bolag inom life sciences segmentet har valt oss som leverantör. Detta visar att vår kompetens inom informationshantering i kombination med vår erfarenhet av att hjälpa bolag inom life sciences skapar ett attraktivt erbjudande.

Alligator Bioscience utvecklar innovativa antikroppsbaserade immunterapier för behandling av spridd cancer. Alligators läkemedelsutveckling sträcker sig från idé till klinisk utveckling. Detta innefattar bland annat identifiering av nya angreppspunkter för läkemedel, framtagning och optimering av nya läkemedelskandidater, utvärdering av preklinisk effekt och säkerhet, samt slutligen konfirmerande kliniska studier på cancerpatienter.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status