Allra AB - Allra lämnar in kompletterande svar till Pensionsmyndigheten

Allra lämnar in kompletterande svar till Pensionsmyndigheten

Newsdesk 16/3 13:31

Kort efter att Allra lämnade in svar på Pensionsmyndighetens frågor som de ställde vid ett möte den 14 februari återkom myndigheten med 35 följdfrågor den 9 mars. Dessa följdfrågor skulle besvaras senast kl. 09:00 den 15e mars, dvs. fyra arbetsdagar efter att de ställts. Allra bad om förlängd svarstid mot bakgrund av det stora antalet följdfrågor, dess komplexitet och granskningens betydelse för bolagets verksamhet. Pensionsmyndigheten valde att förlängda tidsfristen för svarsgivningen med en endast en dag trots att Allra bad om ytterligare tid för att besvara frågorna.

Idag klockan 11:55 lämnade Allra över svaren på det stora antalet följdfrågor som myndigheten ställt och begärt svar på senast kl. 12:00 idag. Mot bakgrund av det stora antalet frågor är Allras svar omfattande och uppgår till totalt cirka 260 sidor inklusive bilagor.

Pensionsmyndighetens granskning av de första 13 frågorna tog 9 arbetsdagar. Dokumentationen som Allra nu har överlämnat som svar på de 35 nya frågorna bör således ta åtminstone ta några dagar från och med nu för Pensionsmyndigheten att gå igenom och behandla. Dessutom bör det dessutom med största sannolikhet ställas ytterligare frågor från myndigheten med tanke på materialets omfattning och komplexitet för att säkerställa en rättssäker behandling. Först efter att Pensionsmyndigheten behandlat svaren på dessa frågor och eventuella följdfrågor kan de återkomma i ärendet med ett eventuellt beslut.

För mer information v.g. kontakta:

Alexander Ernstberger, koncernchef Allra

070-571 78 76

Gunnar Axén, styrelseordförande Allra

070-818 49 17


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status