Sodexo Benefits and Rewards - ?Apple Pay blir nu tillgängligt för Sodexos lunchkortanvändare!

?Apple Pay blir nu tillgängligt för Sodexos lunchkortanvändare!

Newsdesk 24/4 05:01

Från och med idag erbjuder Sodexo sina lunchkortsanvändare möjlighet att betala sina luncher med Apple Pay, som förvandlat mobila betalningar med ett enkelt och säkert sätt att betala.

?Vi har sett hur mobila betalningar har blivit allt vanligare, och vi är glada att äntligen kunna erbjuda våra användare möjligheten att betala med sina Apple-enheter. För oss är det viktigt att alltid erbjuda framtidens lösningar och vi ser att Apple Pay varit efterfrågat av våra användare.?, säger Elie Lythreatis, VD på Sodexo Benefits & Rewards Services.

Säkerhet och integritet är kärnan i Apple Pay. När du använder ett kredit- eller betalkort med Apple Pay, lagras de faktiska kortnumren inte på enheten eller på Apples servrar. I stället är ett unikt Device Account Number tilldelat, krypterat och säkert lagrat i Secure Element på enheten. Varje transaktion är auktoriserad med en unik dynamisk säkerhetskod.

?Att integrera Apple Pay är en naturlig förlängning av vårt erbjudande och utvecklingen av ett attraktivt och modernt lunchförmånserbjudande?, fortsätter Elie. ?Vår målsättning är att göra det enklare för människor att må bra, och ett sätt är att ta en ordentlig lunchrast för att hitta mer energi till dagen.?

Apple Pay är enkelt att installera, och fungerar likt det fysiska lunchkortet på alla ställen som säljer mat, och som även accepterar betalning via blipp (kontaktlösa betalningar) eller Apple Pay.

För mer information om Apple Pay, besök: https://www.apple.com/se/apple-pay/


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status