APS drift och underhåll AB - APS rekryterar PR-strateg som ny marknadschef

APS rekryterar PR-strateg som ny marknadschef

Newsdesk 18/8 08:53

APS utökar företagsledningen med PR-strategen Johan Dahlquist som ny marknadschef.

Johan kommer närmast från PR-byrån More PR och i sin roll som PR-strateg har han fått god insyn i en rad olika branscher ? däribland bygg- och fastighetsbranschen.

? Vi har samarbetat en tid och fått stort förtroende för Johans arbete. Det är stimulerande att vi nu har alla nyckelfunktioner på plats vilket gör att vi kan fokusera fullt ut på vår förändringsresa, säger Clas Stenström, vd på APS.

Johan började sin nya tjänst på APS strax innan sommaren och sätter sig nu in i verksamheten som idag består av 70 medarbetare i fyra olika affärsområden.

? Som tjänsteföretag är kvaliteten direkt beroende av våra medarbetarinsatser och vi har många fantastiska medarbetare. Nu ska vi bli bättre på att kommunicera vad vi faktiskt gör och hur vi underlättar och förbättrar våra kunders vardag, säger Johan Dahlquist, nytillträdd marknadschef på APS.

APS har expanderat kraftigt de senaste åren och bland annat utvecklat sitt tjänsteutbud inom installationsentreprenader och VVS-konstruktioner.

? I och med tillväxten finns ett stort kommunikationsbehov och intressanta kommunikationsutmaningar. Många av våra potentiella och befintliga kunder känner exempelvis inte till våra tjänster inom konstruktion och energieffektivisering, säger Johan.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status