Canon - Arkitektkopia köper marknadens snabbaste storformatsfärgskrivare från Canon

Arkitektkopia köper marknadens snabbaste storformatsfärgskrivare från Canon

Newsdesk 29/12 08:31

I höstas lanserade Canon ColorWave 910, marknadens snabbaste digitala 42 tums storformatsfärgskrivare. Nu har Arkitektkopia köpt den första maskinen i Sverige.

? Den här skrivaren är en milstolpe för Canon. Genom helt ny teknologi har vi gjort det möjligt för kunden att kostnadseffektivt producera utskrifter i svart-vitt och färg i hög hastighet i ett och samma system. Det är vi ensamma om. Nu har Arkitektkopia köpt den första i Sverige och vi är förstås väldigt glada att en kund sedan länge visat förnyat förtroende för oss, säger John Bjørkmann, VD på Canon Svenska.

Arkitektkopia har köpt en skrivare som främst kommer att användas för ritningar och det finns en option på ytterligare en.

? Det är en strategisk satsning som vi nu genomför inom ritningsproduktion, och ett sätt för Arkitektkopia att ha ett konkurrenskraftigt erbjudande. Vi har nu investerat i morgondagens teknik, och får därigenom en betydligt effektivare produktion. Investeringen i den här skrivaren ger oss större möjligheter att få automatiserade processer och flöden när vi arbetar med en blandad produktion, berättar Gunnar Duintjer, VD på Arkitektkopia.

? Vår målsättning är förstås att fler företag ska göra liknande investeringar och att skrivaren öppnar nya marknader för oss. Den kostar en del men utskrifterna blir i sin tur billiga tack vare den nya teknologin som har skalat upp hastigheten, säger John Bjørkmann.

ColorWave 910 har ett stort skrivarhuvudelement som gör det möjligt att skriva på hela pappret i en enda körning. Detta ger en utskrivningshastighet på upp till 1 000 m² per timme, oavsett bildens komplexitet, bläcktäckning eller utskriftsmaterial. ColorWave 910 levererar högsta funktionalitet i sin klass och har oslagbar prestanda när det gäller marknaden för större utskriftsvolymer.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status