Bridgestone Sweden AB - Aston Martin utser Bridgestone ?till projektpartner

Aston Martin utser Bridgestone ?till projektpartner

Newsdesk 6/4 14:07

Bridgestone har blivit utvalda av Aston Martin som officiell projektpartner för nya DB11-modellen som premiärvisades på bilmässan i Genève och lanseras senare under 2016.

Under detta spännande samarbete kommer Bridgestone supporta Aston Martin med teknisk utveckling, hållbarhetstester och vara del av den globala medielanseringen. Dessutom får Aston Martin tillgång till en av däckvärldens mest avancerade testbanor ? Bridgestones European Proving Ground (EUPG) i Aprilia, Italien.

Christophe de Valroger, Vice-President Original Equipment, Bridgestone Europe berättar:
"Bridgestone är stolta över att fortsätta sitt långa partnerskap med Aston Martin och utses till leverantör för detta förstklassiga utvecklingsprojekt med nya spännande DB11-modellen.
Att få arbeta med en av världens lyxigaste sportbilsikoner är inte bara ett privilegium för våra ingenjörer ? det är även en stor möjlighet för oss att höja ribban när det gäller däckkonstruktion, effektivitet och prestanda.?

Bridgestone har haft ett nära samarbete med Aston Martin inom däck-utveckling under många år, med bland annat projekt som DB9, V8 Vantage S och Rapide och nu den exceptionella nya DB11-modellen som kommer utrustas med nästa generation av Bridgestones flaggskeppsmodell inom UHP sportdäck; Potenza S007.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status