ATA Bygg- och Markprodukter AB - ATA förvärvar FMK Trafikprodukter och får nu även Sveriges snyggaste och säkraste räcken i portföljen

ATA förvärvar FMK Trafikprodukter och får nu även Sveriges snyggaste och säkraste räcken i portföljen

Newsdesk 4/4 08:05

ATA är marknadens mest kompletta leverantör av produkter och tjänster för vägar och vägarbeten. Med en ambitiös tillväxtstrategi i ryggen kan vi nu med glädje peka på förvärvet av FMK Trafikprodukter (FMK). Vi kan nu med stolthet välkomna Sveriges, vad vi tycker, snyggaste väg-, broräcken och bullerskydd i ATA-familjen.

? Vi ser fram emot att nu bli en del av ATA och skapa ett riktigt starkt erbjudande. Båda företagen har en tradition av att utveckla innovativa lösningar som värnar alla trafikslag. Tillsammans kan vi nu ytterligare öka takten och utvecklingen av marknadens mest intressanta portfölj av designade räcken och bullerskydd, anser Fredrik Andersson, vd FMK.

? FMK har med egen design, där estetik har gått hand i hand med omsorg om oskyddade trafikanter, utvecklat lösningar med rörprofiler som förskönar trafikmiljön. Något som marknaden frågar efter och som vi nu kan erbjuda, säger Thomas Wuopio, vd ATA.

? Vi söker hela tiden efter nya möjligheter att stärka vår plattform på den nordiska marknaden, och FMK blir en viktig pusselbit i detta. Dock inte den sista, avslutar Thomas.

För mer information om förvärvet eller ATAs verksamhet, kontakta vd Thomas Wuopio, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status