Avonova Hälsa - Avonova introducerar den nya medarbetarenkäten.

Avonova introducerar den nya medarbetarenkäten.

Newsdesk 13/10 07:50

- Vi har upplevt en frustration hos många av våra kunder. Medarbetarenkäten är tung, långsam och tar mycket energi säger Robert Persson-Asplund, psykolog och forskare som tillsammans med sitt team tagit fram Avonova Dialog.

Nya tider skapar nya behov och det är en sanning vi ofta stöter på inom Avonova. För att möta våra kunders behov måste utveckling och ny teknik vara en självklar del av vår vardag.

Avonova Dialog är ett digitalt verktyg som används i dialog mellan chef och medarbetare som skapar förutsättningar för en hållbar verksamhet. Det är en snabb, träffsäker och välvaliderad kartläggning som skapar stort värde för både individ och organisation. Den nya moderna medarbetarenkäten tar endast 2 minuter att fylla i och genomförs en gång per månad.

- Den mäter både individ och organisatorisk hållbarhet, säger Stefan Persson, Marknads- och affärsutvecklingschef.

10 frågor besvaras av medarbetaren via smart telefon, läsplatta eller dator. Medarbetarens enskilda resultat om Hållbarhet i arbetet och Balans i livet presenteras konfidentiellt i verktyget. Utifrån resultaten har chef och medarbetare korta och regelbundna avstämningar. Vad har blivit bättre? Sämre? Vad kan vi göra för att förbättra situationen? Chefen kan göra anteckningar och korta handlingsplaner i Avonova Dialogs chefsadmin. Chef, ledning och HR kan sedan följa resultat och KPI?er på grupp-, enhets- och verksamhetsnivå i Avonova Dialogs chefsadmin.

? Vi är först ut i Sverige med ett så starkt realtidsdrivet system som också är ihopkopplat med Avonovas övriga utbud av stöd-, utbildnings- och organisationstjänster. Avonova Dialog är ett verktyg som är till för att bygga en tillitsfull dialog mellan chef och medarbetare. Och som skapar förutsättningar för en ömsesidig feedback angående arbetssituation för god hälsa och hållbarhet i arbetet tillägger Stefan.

Har du frågor om Avonova Dialog eller någon annan av våra digitala tjänster kontakta din närmaste Avonova-enhet, se kontaktuppgifter på avonova.se

För mer information kontakta Stefan Persson, Marknads- och affärsutvecklingschef, stefan.persson@avonova.se  tel 0704 23 96 44


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Meda Avonova

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status