Walkesro Design AB - Bachelorbox? firar Sveriges pappor med ny kärlekskampanj!

Bachelorbox? firar Sveriges pappor med ny kärlekskampanj!

Newsdesk 4/10 10:47


?Vi vill uppvakta alla Sveriges pappor?

Kampanjen ?Pappa? går ut på att lyfta fram pappor i ljuset och att du med enkla medel kan göra honom glad. Fokus för kampanjen är inte främst företagets populära boxar utan att det fina ibland är det enkla.

? Vi vill göra något som hyllar alla pappor och där alla kan delta oavsett var man bor eller hur mycket pengar man har. Då är Fars dag perfekt! Vi är väldigt glada över att ha tagit fram ett upplägg där du kan välja att antingen köpa våra boxar, tävla om våra boxar eller inspireras till att skicka ett fint vykort, Säger vd Mikael Nyman.

Enligt SCB finns det i Sverige 2,3 miljoner pappor, vilket innebär att dessa kan firas av cirka 5 miljoner barn. För att nå ut med kampanjen kommer Bachelorbox att använda sig av alltifrån bloggare, företagssamarbetspartners till eget kringmaterial som kommer portioneras ut under perioden. En del av kringmaterialet är en fototävling på Instagram och en skön videohälsning från Göteborgsprofilen Les Krymes till sin pappa.

En kampanj alla kan delta i

Som ett mervärde i kampanjen finns även möjlighet att genom PostNord?s app ?Riktiga Vykort? skicka ett kostnadsfritt vykort med en egen bild till sin pappa. Registrera bara Bachelorbox kod i appen.

? Vi hoppas att många uppmärksammar sina pappor på fars dag den 13 november, oavsett om det är genom vår kampanj eller på något annat sätt. Det är inte alltid man får chans att göra något utan förpliktelser med helhjärtat fokus på kärlek. Det viktiga för oss med kampanjen ?Pappa? var att skapa en plattform för inspiration och att alla ska kunna göra något fint till pappa, säger vd Mikael Nyman

Kampanjen ?Pappa? drar igång 04/10 och pågår fram till Fars dag 13/11.

Läs mer och delta i kampanjen här www.bachelorbox.se/pappa


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status