Walkesro Design AB - Bachelorbox? lanserar fodelsedagskollen.se - gratistjänsten som hjälper dig komma ihåg och planera fantastiska födelsedagar!

Bachelorbox? lanserar fodelsedagskollen.se - gratistjänsten som hjälper dig komma ihåg och planera fantastiska födelsedagar!

Newsdesk 19/9 19:18

Boxföretaget Bachelorbox™ lanserar nu en helt ny webbtjänst som ska hjälpa användarna att komma ihåg och planera fina födelsedagar för sina nära och kära. Det är en ?no strings attached? tjänst som finns tillgänglig helt gratis för såväl företagets kunder som för vem som helst. Med tjänsten utrullad i dagarna så har de som ambition att snabbt skapa intresse kring att planera fina födelsedagar och inte minst ? inte stressa för att komma ihåg eller planera.

- För oss betyder detta en helt ny plattform för att etablera nya relationer i vår målgrupp, men likaväl erbjuda ett något till de som inte redan fått upp ögonen för oss. Idén och tjänsten i sig oerhört enkel och finns väl för den bevandrade redan i vanliga kalenderfunktionen som påminnelse, men vi hoppas sätta vår egen touch på den genom inspirationsdelen i vår tjänst. Vårt mål är att hjälpa till med tips och idéer för att skapa fina födelsedagar, för oss är detta ett jättekul tillskott utöver ordinarie verksamhet, säger Mikael Nyman.

Födelsedagskollen är sprungen ur en intern brainstorm-session på HQ och att många av Bachelorbox?s befintliga kunder köper boxen i gåva till någon annan. Detta även enligt en nyligen genomförd kundundersökning. Ett intressant fenomen som de tror beror på det tacksamma formatet med en fin box. Själva tjänsten i sig börjar med ett helt vanligt formulär.

En kravlös tjänst - med stort ansvar

Att vara en del i planeringen för kanske årets viktigaste dag är även förknippat med ett stort ansvar att leverera både vad gäller kvalité i innehåll som i tid. Tjänsten är uppbyggd så att den ska passa alla oavsett ålder, kön eller ekonomi.

- En födelsedag handlar inte om ekonomi utan om kärlek, och vi hoppas kunna vara med att bidra till just mer kärlek och att det är detta som ska vara i fokus. Det gör vi genom idéer på aktiviteter, inspiration och citat. Så fort du anmäler dig till födelsedagskollen så kommer vi att se till att du får fin fina tips när det närmar sig födelsedagsdags och att du har gott om tid att förbereda, säger Mikael Nyman.

De har ett tydligt syfte med tjänsten och det är att "do good" och samtidigt se till att du aldrig är ute för sent med att planera födelsedagarna för dem du älskar.

fodelsedagskollen.se ? en riktigt enkel födelsedagspåminnelse.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

HQ

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status