Bagpal Scandinavia AB - Bagpal öppnar dörrar för fler som vill ut och resa.

Bagpal öppnar dörrar för fler som vill ut och resa.

Newsdesk 12/9 10:02

Att resa bör vara möjligt för alla. Bagpal Scandinavia öppnar även dörren för människor som gärna vill, men inte kan resa. Att behöva släpa sitt tunga bagage till och från flygplatsen, hotellet eller semesterhuset kan för många människor vara det som gör att resan uteblir. Bagpals tjänst gör det nu enklare för människor att resa, då de slipper bekymra sig för hur bagaget ska ta sig mellan hemmet och destinationen.

Som det första företaget i Skandinavien lanserade Bagpal Scandinavia nyligen en tjänst för enkel och bekväm frakthantering av resenärers bagage. Tjänsten innebär att du inte längre behöver bekymra dig om att släpa din tunga packning till flygplatsen, stå i kö för att checka in, eller vänta på bagaget vid ankomst till destinationen. Bagaget får istället vänta på dig. Kunden väljer själv var bagaget ska hämtas upp och levereras.

- För oss känns det mycket givande att underlätta för människor som vill ut och resa. Att inte behöva oroa sig för den del av resandet som innebär mycket släpande och väntande, är något många verkligen uppskattar, säger Bagpal Scandinavias VD- Niklas Dennerås

En tydlig målgrupp är, barnfamiljer med mycket packning, sportutövare- exempelvis golf och skidresenärer. Alla med otympligt bagage. En annan målgrupp som flitigt nyttjar Bagpals tjänster är personer som ska flytta utomlands eller hem till Sverige igen.

- Då Bagpal inte har någon viktbegränsning så är det enkelt och prisvärt att skicka flyttlasset med oss, säger Bagpals marknadschef Rickard Brink.Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status