BARNmässan - BARNmässan i Karlstad 24-26 mars 2017 presenterar välgörenhetsmålet 2017

BARNmässan i Karlstad 24-26 mars 2017 presenterar välgörenhetsmålet 2017

Newsdesk 3/9 07:14

BARNmässan startades 2005 och sedan starten har mässan slagit besöksrekord varje år och växt. Sedan 2007 har BARNmässan arrangerats på Karlstad Racketcenter på Wåxnäs.

2016 besöktes BARNmässan av 7853 personer.
24-26 mars 2017 arrangeras BARNmässan för trettonde året i rad.

BARNmässan är samlingspunkten för en otrolig massa kärlek och energi.
Ett starkt bevis för det är de 981786 kronor vi genom åren samlat in till behövande barn med hjälp av dig, våra besökare, utställare, arrangörer och vår underbara personal. En fantastisk summa pengar som gjort skillnad såväl i Sverige som runt om i världen.

Sedan starten 2005 har vi varje år hittat en plats eller verksamhet som verkligen behöver all hjälp den kan få. Och det har alltid varit med utsatta och behövande barn i fokus. Tillsammans med Barncancerföreningen, Röda Korset, Rädda Barnen, Hjärtebarnsföreningen, Läkarmissionen, Projekt Ghana, TRINITY Karlstad och Operation Smile har vi med de insamlade pengarna kunnat förändra tillvaron i de mest akuta situationer.

Det är en förmån att få presentera BARNmässan välgörenhetsmål 2017

BARNCANCERFONDEN VÄSTRABarncancerfonden Västra är en ideell stödförening för cancersjuka barn och deras familjer i Västra Sverige. De får inget stöd av stat, landsting eller kommun och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.

Varje år drabbas cirka 300 barn i Sverige av cancer. En av föreningens viktigaste uppgifter är att göra tillvaron något lättare för de drabbade familjerna.

Vi kan inte bota men vi kan göra tillvaron lite ljusare.

Familjer som har ett sjukt barn skall kunna få stöd och hjälp på olika sätt genom att träffa andra som är i samma situation. De gör insatser för barnens trivsel på sjukhuset, samarbetar med vårdpersonal och försöker påverka sjukvårdsansvariga.

De skapar möjligheter för barnen och föräldrarna att vara tillsammans under lättsammare former och på det sättet mildra de ofta långa och smärtsamma behandlingarna. Just då kan lite betyda väldigt mycket.

Tack! Er omtanke värmer, ert stöd hjälper!

Barncancerfonden Västra granskas av Svensk Insamlingskontroll, vilka bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75 % av intäkterna till verksamhetens ändamål.

För mer information och kontakt:

BARNmässan, Linda Modin Klemner, 070-4322392, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status