Bättre Hälsa - Bättre fokus med FOCUS Brain Boost

Bättre fokus med FOCUS Brain Boost

Newsdesk 9/1 05:00

I dagens enorma informationssamhälle, är det extra viktigt att kunna fokusera. Det är lätt att bli splittrad och hjärnan utsätts för en belastning som i många fall kan bidra med försämrat minne, ökade koncentrationssvårigheter, trötthet och känsla av utmattning.

FOCUS Brain Boost är en produkt, anpassad för att ge hjärnan de näringsämnen som den behöver för att fungera optimalt. Nerver som utgår från hjärnan, behöver näringsämnen av god kvalité för god funktion. I många fall behöver dessa näringsämnen tillföras i höga doser för erhållen effekt.

FOCUS Brain Boost innehåller Astaxantin, Acetyl-l-karnitin, gurkmeja, liponsyra (ALA), fosfatidylserin, extrakt från grönt té, l-teanin, E-vitamin och B12. Alla dessa ingredienser är ytterst potenta för god hjärnhälsa.

Curcumin, det verksamma ämnet i gurkmeja, tas upp särskilt bra tillsammans med antioxidativt piperin som finns i svartpeppar. B12, curcumin och fosfatidylserin stödjer tillsammans nervsystemets normala funktion. Utöver dessa tillförs stora mängder antioxidanter från den antioxidantrika algen astaxantin och grönt té samt fosfatidylserin för flexibilitet i hjärnans cellmembran.

FOCUS Brain Boost säljs i burkar med 60 kapslar per burk.

Presskontakt:
Zarah Moberg

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status