Bättre Hälsa - Bättre Hälsa avslutar ännu ett lyckat år!

Bättre Hälsa avslutar ännu ett lyckat år!

Newsdesk 21/12 08:40

Bättre Hälsa lämnar ännu ett framgångsrikt år bakom sig och ser med tillförsikt fram emot nästa år. Ett av våra större projekt har varit att lansera en hemsida för våra återförsäljare. Till denna kan våra återförsäljare få inlogg och komma åt hela vårt sortiment för beställning. Detta gör att man får en bättre översikt över sortimentet och kan beställa på den tid det passar en själv. 

Under året som gått har vi även fortsatt att utveckla oss och vårt sortiment. Våra leveranser har blivit snabbare och återförsäljare har nu inte längre någon minimigräns för att få beställa varor. De stora förändringar vi genomfört i sortimentet är att vi helt och hållet lyckats få bort all citronsyra som gjorts på Asperigillus Niger ur sortimentet. Vi har nu enbart produkter utan citronsyra eller med naturlig citronsyra från frukt. Vi har även tagit fram en mängd vitaminer med de metylerade formerna av B12 (metylkobalamin) och folsyra (metylfolat) för att våra vitaminer skall passa alla. 

Stora produktnyheter i år har varit Mega Vital Advanced, vårt mest avancerade kosttillskott någonsin. Mega Vital Original var redan det mest avancerade men genom att tillföra metylerade former av B12 och folsyra, ökat mängden D-vitamin och även lagt ett komplex för hjärnan som heter Cogniboost, blev den ännu mer avancerad och vilken succé den har blivit!

Andra stora nyheter är Nano-B som är en serie tandborstar med silver eller guld och aktivt kol beläggning. Det gör att de håller sig helt bakteriefria i upp till 6 månader! De har även en fantastisk ekologisk tandkräm som både smakar och gör gott. De har också blivit en succé! 

Bättre Hälsa blev åter igen utsett till årets Superföretag. För att komma med i rankingen och kvala in som ett av Veckans Affärers Superföretag krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.

Nästa år kommer vi fortsätta att jobba på vår service, vi kommer få in flera nya spännande produkter som kommer att göra oss till ett företag med ett riktigt spjutspetssortiment - för dig som vill ha det bästa.

Vi måste också nämna Bragg äppelcidervinäger då vi haft mycket dålig tillgång på dessa. Under januari/februari räknar vi med att lagerproblemen ordnar upp sig och vi kommer då försöka ha tillräckligt mycket för att täcka upp alla ordrar. 

Vårt mål på Bättre Hälsa har alltid varit att hjälpa människor. Vi vill ha en värld fri från sjukdom och ohälsa och vi tror att alla kan vara med och hjälpa till med det genom att skapa en hjälpa andra, dela med dig av vad som fungerar för dig och vad du gör för att må bättre för att få alla i din närhet att må bättre.

Som alltid är du välkommen men din synpunkt, vad kan vi göra bättre? Vad saknar vi i sortimentet?

Slutligen vill vi på Bättre Hälsa tacka alla våra kunder för att ni handlar hos oss och önskar er en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status