Bättre Hälsa - Bättre Hälsa utses till Superföretag 2016

Bättre Hälsa utses till Superföretag 2016

Newsdesk 21/10 11:40

Bättre Hälsa har som ett av 580 företag av alla Sveriges en miljon företag utsetts av Bisnode och Veckans affärer till Superföretag 2016.

Det är endast någon tiondels promille av alla företagen i Sverige som kommer med. För att komma med i rankningen krävs att bolaget fyra år i rad har klarat högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven. Bättre Hälsa AB har också fått kreditvärdigheten AAA många år i rad.

- Detta är första året vi blir utsedda till Superföretag och vi ser det som ett tecken på att det vi gör är rätt. Fokus har alltid varit att leverera så högkvalitativa produkter och leverera ett så stort värde till våra återförsäljare och kunder som möjligt säger Daniel Anstrin, VD på Bättre Hälsa

Bättre Hälsa startade redan 1980 och var på den tiden enbart riktat till privatpersoner, efterfrågan har ökat genom åren och allt eftersom har allt fler terapeuter och hälsokostbutiker hört av sig för att sälja våra produkter. Detta har krävt en stor anpassning genom åren och det är ett kontinuerligt pågående förändringsarbete vad gäller produkter och vårt sätt att arbeta.

- Jag tror vår stora styrka är vår stora flexibilitet och prestigelöshet. Om våra kunder inte vill att ett ämne finns i en produkt eller om vi hittar bättre ingredienser, så försöker vi att ändra på produkterna. Det gör att vi hela tiden kan ligga i det främre ledet gällande ingredienser, nyheter och kvalitet på produkter, tillägger Daniel Anstrin

Fortsättningsvis kommer fokus ligga på att levererera samma höga kvalitet till Bättre Hälsas kunder.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status