Bättre Hälsa - Bättre sömn med Bättre Hälsas Calm och ZLP

Bättre sömn med Bättre Hälsas Calm och ZLP

Newsdesk 5/12 05:00

Sömn är ett av våra mest grundläggande behov och viktigt för både stora och små. Under sömntimmarna repareras det slitage som kroppen fått under dagen, vår lever jobbar för högtryck för att rena bort gifter och vår hjärna sorterar dagens intryck. Ingen eller för lite sömn kan innebära allt från att vi blir trötta och tappar vår koncentration, till att vi blir personförändrade och både fysisk och mentalt sjuka.

Bättre Hälsa har tagit fram en kombination av produkter, Calm och ZLP, som tillsammans kan skapa en grund för god sömn. Tanken är att de näringsämnen som dessa produkter innehåller, skall bidra till att kroppen lättare kan varva ner och på så vis komma mer till ro inför nattsömnen. 

Calm:
Magnesium, är en avslappnande mineral som är viktigt för att får kropp ska få lugn och ro (då den aktiverar det parasympatiska nervsystemet). Magnesium är även viktigt för att få fullgott upptag av kalcium, samt för att nerver och muskler skall slappna av. Calm innehåller även kalcium, som i rätt mängd relaterat till magnesium, är viktigt för kroppens vätskebalans, våra tänder och för benstomme/skelett. Sist men inte minst, så ingår l-teanin, en aminosyra med lugnande effekt. Övriga ingredienser är C-vitamin och kalium.

ZLP:
Surkörsbär innehåller höga halter av det naturligt sömnhormonet, melatonin. Citronmeliss, kamomill, passionsblomma och l-teanin är rogivande och avslappnande.

Calm innehåller 30 doser per burk. ZLP säljs i burkar med 30 kapslar per burk.
Dosering är 2 tsk per dag av Calm och 1 kapsel per dag innan sänggående av ZLP.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill ställa frågor eller önskar prov.

Zarah Moberg

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status