Bauhaus - BAUHAUS och Hollywoodstjärnan Peter Stormare lyfter gör-det-själv-känslan i nytt samarbete

BAUHAUS och Hollywoodstjärnan Peter Stormare lyfter gör-det-själv-känslan i nytt samarbete

Newsdesk 17/2 13:00

Ikväll är det premiär för byggvaruhuskedjan BAUHAUS nya reklamfilm med Peter Stormare i huvudrollen. Stormare, en passionerad hemmafixare, spelar sig själv i filmen som handlar om att hitta sin gör-det-själv-känsla.

Efter fyra år med familjen BAUHAUS och reklamkonceptet ?När det måste blir bra? satsar BAUHAUS på ett nytt koncept som helt fokuserar på gör-det-själv-känslan.

? Att inspirera kunderna att hitta sin gör-det-själv-känsla är kärnan i vår verksamhet, säger Johan Saxne, informations- och marknadschef för BAUHAUS.

Den första reklamfilmen på temat börjar rulla i TV4 ikväll och innebär också startskottet för ett samarbete med svenske hollywoodstjärnan Peter Stormare. Valet av Peter Stormare föll sig naturligt.

? Peter är antagligen händigast i Hollywood och genuint intresserad av att bygga saker. Han spelar helt enkelt rollen som sig själv i filmen, säger Johan Saxne.

? Det här är jag. Snickrandet, sågandet, skruvandet är en del av min vardag mellan inspelningarna. Inget är mer belönande än att bygga något med händerna. Att ta mått, rita, hämta materialet på brädgården, bygga och njuta av resultatet. Byggandet gör ju att man håller fantasin vid liv, säger Peter Stormare.

Film, bilder och citat
Bilder på Peter Stormare och hans egensnickrade möbler i nyhetsrummet
Längre intervju med Peter Stormare om hans okända gör-det-själv-intresse här.

För mer information, kontakta:
Johan Saxne, informations- och marknadschef BAUHAUS, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status