Elmia AB - Bayersk skogsmässa lockar många

Bayersk skogsmässa lockar många

Newsdesk 14/1 07:00

Intresset är stort för skogsmässan KWF-Tagung, som arrangeras i Bayern den 9-12 juni. Mässan arrangeras vart fjärde år och är startskott för Elmia Wood 2017 på den internationella arenan.

— Vi har nått en rekordnivå i antal utställare så här lång tid innan mässan. Det är ett tydligt tecken på det stora intresset, säger mässansvarige Thomas Wehner, som är mycket nöjd med årets mässområde.

KWF-Tagung arrangeras varje gång i olika tyska delstater, och denna gång hoppas man kunna locka 50 000 besökare till bayerska Roding i södra Tyskland.

Många svenska företag kommer att finnas på plats i de tyska skogarna för att möta den centraleuropeiska marknaden. Förutom egen monter finns det möjlighet för svenska företag att ställa ut i ett centralt beläget ?svensktorg? på mässområdet.

Markskoning och mindre maskiner

Det övergripande temat för mässan är ?Skog ? Människa ? Marknad ? Hållbara synergier?. Ett par teman som kommer att stå i fokus är markskoning och mindre skogsmaskiner.

— Intresset för småskalig avverkningsteknik ökar i Tyskland. Här ligger ni svenskar före oss i hur ni använder mindre maskiner även i professionellt skogsbruk, säger Thomas Wehner.

Förutom mässa med visning av nya produkter och tjänster bjuder KWF-Tagung på kongress och exkursioner. Exkursionsdelen ska visa hela avverkningsprocessen genom 25 stationer ute i skogen, där experter finns på plats för demonstrationer och diskussioner.

Den 17:e upplagan av KWF-Tagung äger rum 9-12 juni 2016. Kongressen pågår den 9 juni och exkursionerna 9-11 juni. Elmia är internationell representant för KWF i Skandinavien sedan många år. För mer information kontakta Veronika Albert, kommunikationsansvarig för Elmias skogsmässor,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status