Über-Doern!

TranslateRSSMobil

Doings - Über-Doern!

Über-Doern!

Newsdesk 20/1 10:54

Det lilla, nystartade konsultbolaget Doings värvar försäljningschefen från branchens tyngsta spelare. Anna Sellén, som senast haft rollen som försäljningschef på Wise Consulting, kliver i januari 2017 över till Doings som försäljningsansvarig.

Lenas Noaksson, VD på Doings: ?Vi är experter på människor och bolag, i förändring. Vår övertygelse är att kraften i förändringsprocesser sitter i själva görandet, att ha modet och drivet att sätta igång. Här sitter också vår kraft i konsultrollen ? att få saker att hända. Därför är vi grymt stolta över att få förstärka vårt team med Anna. Hon är en riktig über-Doer!?

Anna Sellén är civilekonom och beteendevetare med många års erfarenhet av tjänsteförsäljning och framgångsrikt partnerskapande med kunder och samarbetspartners.

Anna säger: ?Doings har rivstartat sin resa och jag är ivrig att kliva ombord! Det är ett nytt och handlingskraftigt bolag med kundernas behov i centrum. Jag tilltalas enormt av att följa kundernas behov och hitta snabba och effektiva lösningar för deras utmaningar. Man har en framgångsrik strategi att växa i takt med marknadens behov av handlingskraftiga förändringsledare med suveräna people skills. Vi pratar inte längre om vilken funktion konsulten har, den tiden är förbi. Nu handlar det om att få in kompetens och kraft. Här vill jag vara med och bidra med lösningar till mitt nätverk av kunder och samarbetspartners.?

Doings har, sedan starten för 6 månader sedan, stöttat sina kunder med sin ?People expertis? och ?Doer-mentalitet?. Med fokus på att utveckla såväl medarbetare och chefer som själva strukturen kring affären har man snabbt lyckats attrahera kunder och branschens främsta konsulter. Doings har således byggt upp en plattform för fortsatt tillväxt och utveckling. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status