Besikta Bilprovning i Sverige AB - Besikta Bilprovning fortsätter att expandera i Norrland och öppnar ny station i Timrå

Besikta Bilprovning fortsätter att expandera i Norrland och öppnar ny station i Timrå

Newsdesk 3/10 09:37

Besikta Bilprovning fortsätter med fler nyetableringar i Norrland. I början av nästa år slår man upp portarna till en ny besiktningsstation i Timrå som kommer att erbjuda säkra besiktningar för bilägare och företag i området.

Besikta befinner sig just nu i en stark tillväxtfas och väljer med sin nyetablering i Timrå att utmana tidigare besiktningsaktör på orten med en ny tillgänglighet för kunderna. I en nybyggd lokal i närheten av NHK Arena kommer Besikta att ta emot personbilar och lätta lastbilar upp till 3 000 kg och erbjuda säkra kontroller.

De senaste åren har efterfrågan av utökade kontroller ökat i samband med den lagstadgade kontrollbesiktningen. I kontrollbesiktningen Säker Standard ingår därför en kontroll av de viktigaste säkerhetsfunktionerna i bilens elektronik, nämligen elektroniken som styr krockkuddar och ABS-bromsar.

? Med denna extrakontroll, som inte rapporteras till Transportstyrelsen, vill Besikta ta sitt ansvar för att bilisterna ska kunna upptäcka dessa fel i tid och öka säkerheten för förare, medpassagerare och trafikanter, berättar Marknadsområdeschef Lars Wiik. Med en ny tillgänglighet och kunnig personal kommer Besikta att vara ett nytt och säkert alternativ för bilbesiktning för de boende i Timrå med omnejd.

Besiktas nya station öppnar på Terminalvägen 24 i Timrå under kvartal 1 2020.
För mer information, besök besikta.se.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status