Besikta Bilprovning i Sverige AB - Besikta Bilprovning öppnar besiktningsstation i Skellefteå

Besikta Bilprovning öppnar besiktningsstation i Skellefteå

Newsdesk 18/4 07:43

Besikta Bilprovning öppnar en ny besiktningsstation i Skellefteå under sommaren 2019. Etableringen innebär att man utmanar tidigare aktörer på orten och erbjuder en ökad tillgänglighet för boende i området.

Som en del i Besikta Bilprovnings strategi att finnas nära sina kunder utökas nu stationsnätet norrut i Sverige. En av flera nyetableringar i Norrland görs i Skellefteå som nu får en ny bilbesiktning.

Den nya stationen kommer att ta emot personbil, lätt lastbil, MC och släp för kontrollbesiktning och efterkontroll. Kunder kan välja mellan att boka tid för sin besiktning eller komma på drop-in.

? Vi väljer att utmana redan etablerade aktörer i Skellefteå med vår kunniga personal, tillgänglighet och kundfokus, berättar Marknadsområdeschef Torbjörn Pihl. Det är viktigt för oss på Besikta att förenkla bilägandet och erbjuda tjänster som är relevanta för våra kunder.

De senaste åren har efterfrågan av utökade kontroller ökat i samband med den lagstadgade kontrollbesiktningen. I kontrollbesiktningen Säker Standard ingår därför en kontroll av de viktigaste säkerhetsfunktionerna i bilens elektronik, nämligen elektroniken som styr krockkuddar och ABS-bromsar. Kunder hos Besikta har också möjlighet att välja något av de tilläggspaket som erbjuds på alla stationer.

Den nya stationen öppnar på Gymnasievägen 24 i Skellefteå under juni 2019.
För mer information, besök besikta.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status