Besikta Bilprovning i Sverige AB - Besikta Bilprovning öppnar ny besiktningsstation i Stockholm ? Skarpnäck

Besikta Bilprovning öppnar ny besiktningsstation i Stockholm ? Skarpnäck

Newsdesk 12/9 07:54

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sin närvaro i Stockholmsregionen. Under november 2019 öppnas en ny besiktningsstation i Skarpnäck som kommer att underlätta bilägandet för både boende och företag i området.

Besikta utökar sin stationsnärvaro med en nyetablering i Skarpnäck i Stockholms kommun. Stationen öppnar på Fraktflygargatan 6 under november 2019 och kommer att öka tillgängligheten för kunder i området.

?Besikta har redan Sveriges största stationsnät med över 160 stationer runt om i landet och nu väljer vi att fokusera på Stockholmsområdet.? berättar Marknadsområdeschef Marcus Rydell. ?Att öppna en station i Skarpnäck är helt i linje med vår stora Stockholmsatsning när det gäller både lätta och tunga fordon. Detta är bara början och vi kommer inom kort presentera fler etableringar i området.?

Stationen kommer att anpassas för att kunna ta emot personbilar och lätta lastbilar upp till 3 500 kg samt MC. Utöver kontrollbesiktningar och efterkontroller kommer kunderna att ha möjlighet att välja till olika tilläggspaket med utökade kontroller eller nyttja drop-in-besiktning.

För mer information, besök besikta.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status