BGA Videoproduktion AB - BGA växer och expanderar

BGA växer och expanderar

Newsdesk 8/2 12:01

BGAs webshop BGAFotobutik.se har ända sedan starten 2012 vuxit snabbt, det senaste året har BGAs e-handel vuxit med 80%. I november öppnades även en webshop mot den norska marknaden, BGAFotobutikk.no, som också den snabbt började växa.

?Vi jobbar hela tiden aktivt med att ta in nya produkter och utöka vårt sortiment, målet har alltid varit att man ska komma till oss när man söker ramar eller fotoalbum, och kunna hitta något som passar just dig. Vi vill helt enkelt ha något för alla, oavsett om du bor i Sverige eller Norge?, säger BGAs VD Björn Andersson.

I dagsläget finns ca 7000 produkter i både den svenska och norska webshopen, och alla produkter kan köpas i någon av de nio fysiska butikerna. Bor man dessutom nära en butik kan man lägga sin beställning i webshopen och sedan hämta ut den fraktfritt i butik.

?Eftersom vi alltid kör med egna budbilar för leverera nya produkter ut till butikerna, kan vi samtidigt på ett smidigt sätt leverera våra kunders webbeställningar till valfri butik utan att kunden behöver betala för frakt. Det har blivit väldigt populärt bland våra kunder?, säger Björn Andersson.

Detta har medfört att BGA har vuxit ur de nuvarande 1 400 kvm vid Södertull, och flyttar därmed i slutet av februari till större lokaler på Sörby Urfjäll. De nya lokalerna på 2 150 kvm ägs av NP3 Fastigheter, och möjlighet finns till ytterligare utökning av lokalen allt eftersom.

"Det känns riktigt bra att flytta till Sörby Urfjäll, vi får dels bättre plats för det lager vi redan har, dels får vi även goda möjligheter att utöka vår lagerhållning med nya, spännande produkter som vi inte har plats för idag. Eftersom vi även vill utöka vårt sortiment av speglar behöver också ramverkstaden större ytor att jobba på och mer plats för glas och ramlister."

Familjeföretaget BGA Videoproduktion startade 1993, då med konvertering av smalfilm som huvudsyssla. Sedan dess har det gått fort framåt, med öppnande av nya butiker, samt uppstarten av webbshopen BGAfotobutik.se år 2012, och norska webshopen BGAFotobutikk.no år 2015. I dag finns butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Norrköping och Gävle, där även huvudkontoret med produktion, ramverkstad och lager ligger. BGA Videoproduktion sysselsätter i dagsläget ca 50 personer, varav hälften arbetar på huvudkontoret i Gävle.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status