JH Flatcube AB - Billig hemsida till mindre företag

Billig hemsida till mindre företag

Newsdesk 27/4 10:00

Behöver du en ny hemsida anpassad för alla typer av skärmar?

Nu har JH Flatcube AB i Jönköping ett koncept där i första hand småföretagare kan få en billig hemsida som är väldesignad och kommunikativ och uppfyller deras behov.

Tanken är att även nystartade företag som har en liten budget ska få råd med en snygg och användbar hemsida som de uppdaterar själva i framtiden. Konceptet samlas under namnet Billig Hemsida Företag och domänen finns på billighemsidaforetag.se

JH Flatcube AB som startades år 2008 driver sedan tidigare lunchguider i diverse svenska städer däribland Jönköping och underhållningsportaler i Sverige och Finland exempelvis coloringpages.se och varityskuvia.org.

Nu delar alltså företaget med sig av sina kunskaper och utvecklar enkla webbsajter i publiceringsverktyget Wordpress till den lilla företagaren.

När hemsidan är klar att användas ges en utbildning för att kunden ska få maximal nytta av sin nya webbplats. Eftersom mindre företag bedöms vilja komma igång snabbt med sin nya hemsida är målet att den ska ligga uppe inom 2 veckor från start.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status