Releasy Customer Management AB - ?Bilprovningen ? Snart en del av Releasy

?Bilprovningen ? Snart en del av Releasy

Newsdesk 17/8 14:19

Bilprovningen är en av Sveriges mest välkända besiktningsföretag. Med ett nätverk bestående av ca. 100 stationer är Bilprovningen den enda aktören på marknaden som kan erbjuda rikstäckande besiktning.

Bilprovningen, likt Releasy, är en etablerad och stabil verksamhet som har funnits på marknaden i flera decennier. Båda bolagen arbetar aktivt för att skapa en hållbar miljö, värderar hög kvalité i alla leveranser och eftersträvar alltid att uppnå enkelhet för kunden.

- Korrelationerna mellan Bilprovningen och Releasy är många, det är därför med stolthet som jag kan presentera att vi kommer att inleda ett samarbete med Bilprovningen, säger Johan Frodell, VD på Releasy.

Samarbetet mellan Bilprovningen och Releasy innebär att Releasy kommer att ta ett helhetsansvar för Bilprovningens kundserviceverksamhet. Framöver när en kund ringer till Bilprovningen kommer Releasy att svara.


Smart lösning för att hantera volymtoppar

Releasy har idag femkontor som är lokaliserade i Stockholm, Borås, Linköping, Borlänge och Barcelona.

- En av många fördelar med att outsourca sin verksamhet till oss är att vi kan styra resurser mellan våra olika kundcenter beroende på samtalstryck. Skulle det uppkomma ett stort oväntat samtalstryck har vi alltid resurser för att kunna hantera det, säger Johan.

Primärt ska kontoret i Borlänge ha ansvar för Bilprovningens kundservice, vilket är något som flera på kontoret ser framemot.

- Vi ser framemot att ta oss an det nya uppdraget med att representera dem. Vi har redan påbörjat rekryteringar och är laddade på att leverera den bästa kundupplevelsen, både till Bilprovningen och deras kunder, säger platschef Sebastian Andersson.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status