Vara kommun - Bli en lokal värd och #sägjatillvara

Bli en lokal värd och #sägjatillvara

Newsdesk 18/12 11:13

Lokala värdar ska stärka och marknadsföra Vara kommun som evenemangsort. Ett arbete som nu tar rejäl fart i och med det bidrag på 570 000 som kommunens destinationsbolag ? Destination Vara ? tilldelats av Sparbankstiftelsen Skaraborg.

? Det finns så oerhört mycket kompetens och fantastiska människor i den här kommunen. Tillsammans med dem kan vi verkligen sätta Vara på kartan och lyfta fram alla de unika möjligheter som finns här, säger Jonas Lundin, vd på Destination Vara.

Bidraget ska användas för att utveckla och stärka lokala värdar som ska fungera som ambassadörer för bygden och på så sätt utveckla Vara kommun som besöks-, mötes-, och evenemangsplats. Arbetet med att marknadsföra Vara som en evenemangskommun går under parollen säg ja till Vara, ett arbete där lokala krafter, tillsammans med kommunen, lyfter fram Varas alla fördelar och på så sätt lockar evenemang och konferenser hit. Ett arbete där alla bidrar med sina egna erfarenheter och tankar kring hur det perfekta evenemanget eller mötet skapas.

? Målsättningen är att vi ska ha 100 lokala värdar år 2020. Tänk då när alla de har människorna pratar gott om Vara i sina egna nätverk, vilka positiva krafter det kommer skapa. Det här kommer ge en oerhörd stor effekt för Vara. Resultatet kommer vi se om ett par år då fler förhoppningsvis har fått upp ögonen för Vara som evenemangsort, säger Jonas Lundin.

Det ekonomiska bidraget, som löper under tre år, kommer främst användas till föreläsningar, workshops och nätverksträffar.

Vill du bli en värd för Vara? #sägjatillvara

Kontakta Jonas Lundin på 0512-31440 eller jonas.lundin@destinationvara.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status