Bliwa - Bliwas kunder kan nu välja digital vård

Bliwas kunder kan nu välja digital vård

Newsdesk 23/9 06:46

Från 26 september startar Bliwa samarbete med den digitala vårdleverantören KRY.se. Det innebär att kunder med sjukvårdsförsäkring kan välja att träffa en läkare via datorn eller mobilen.

KRY.se är en webbtjänst där patienten får möjlighet att träffa en läkare i ett videomöte för att få råd, recept eller remiss. Tjänsten lämpar sig utmärkt för personer som av olika skäl inte vill eller kan ta sig till läkare för en första konsultation. Det kan vara praktiskt för de som bor i glesbygd, personer med rörelseproblem eller stressade småbarnsföräldrar.

-KRY.se är ett svar på kundernas önskemål att själva få välja väg till vården. Det är en tidsbesparande och enkel lösning med hög vårdkvalitet för alla inblandade, säger Ewa Broms affärsområdesansvarig för sjukvårdsförsäkring på Bliwa.

På KRY.se arbetar legitimerade läkare med gedigen erfarenhet från primärvård som är tränade i att tillgodose patientens behov via videomöten. Patienten kan få hjälp med besvär som varken kräver fysisk undersökning eller provtagning och därför går bra att behandla på distans.

-Vi är glada att kunna erbjuda Bliwas kunder en flexibel vård, det här är ett steg i rätt riktning för att ge fler patienter vård på deras egna villkor, säger Johannes Schildt, vd på KRY.se.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status