Blocket AB - Blocket Jobb lanserar ny sajt som ska förenkla jobbsökandet

Blocket Jobb lanserar ny sajt som ska förenkla jobbsökandet

Newsdesk 30/11 07:57

Sedan Blocket lanserade sin jobbsatsning för sex år sedan har Blocket Jobb tagit en position som en av Sveriges största jobbsajter. Idag lanserar Blocket Jobb en helt ny responsiv sajt som ska ge användarna en förbättrad filtrering av jobb, bättre användarupplevelse oavsett plattform och det ska bli enklare att spara och bevaka jobb. ? Den nya sajten ska göra det betydligt enklare att söka jobb, säger Adam Carlson, produktchef på Blocket Jobb. 

Blocket Jobb har de senaste två åren lanserat två appar och växlar nu upp takten ytterligare. Inför lanseringen av den nya sajten har användarintervjuer och tester av den digitala jobbmarknaden genomförts. Nu väntar en ny mobil upplevelse på jobbsajten som som ska positionera Blocket Jobb i framkant när det kommer till mobilt jobbsökande.

? Att söka jobb genom mobilen är idag inte enkelt och det måste hela vår bransch ta ansvar för. Vi vill göra det enklare för alla att leta efter nytt jobb när man är på språng och använder sin mobil. Därför lanserar vi nu en ny sajt för att förbättra användarupplevelsen i mobilen som ska göra det enklare, snabbare och roligare att hitta drömjobbet. Vår ambition är att skapa Sveriges bästa mobila sajt med jobb för alla, säger Adam Carlson.

Under åtta månaders tid har Blocket Jobb arbetat med att färdigställa den nya sajten. En viktig del i utvecklingen av sajten har varit att skapa förutsättningar för snabbare vidareutveckling av sajten i takt med att ny teknik och digitala lösningar uppkommer.

? Sajten ger oss möjlighet att snabbare skapa nya innovativa lösningar, vilket gör att vi kan vara mer flexibla och snabbrörliga för att matcha framtida behov på den digitala jobbmarknaden. Med den nya sajten vill vi skapa en bättre användarupplevelse genom hela jobbsökarprocessen, oavsett om man börjar i mobilen och sedan fortsätter på datorn, säger Erik Friberg, produktdesigner på Blocket Jobb.

Blocket Jobbs nya sajt i korthet:

  • Förbättrad filtrering i sökningar för att kunna hitta rätt jobb enklare och snabbare.
  • ?Hjärtat? lanseras - ett smidigt sätt för användaren att spara intressanta jobb.
  • Sajten är helt mobilanpassad och alla annonser ser likadana ut i mobilen och datorn.
  • Alla annonser har fått en omslagsbild högst upp i annonserna med möjlighet att marknadsföra både företaget och tjänsten ytterligare.
  • Genom tydligare typografi och enkelhet i varje jobbannons skapas ett bättre fokus på tjänsten och arbetsgivaren.

Se Blocket Jobbs nya sajt här: www.blocketjobb.se

För mer information kontakta: Elin Mattsson, presskontakt på Blocket, elin.mattsson@blocket.se, 0725-03 32 29


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status