Sprinkle AB - Blockhomes AB färdigställer sin investeringsplattform och kommer inom kort att lansera Betaversionen

Blockhomes AB färdigställer sin investeringsplattform och kommer inom kort att lansera Betaversionen

Newsdesk 5/6 15:27

Utvecklingsgruppen för Blockhomes har arbetat hårt med Blockhomes nya investeringsplattform, som kommer att gå i beta-test om en månad.

Blockhomes investeringsplattform gör debut i juli 2019 och presenterar ett nytt och unikt sätt att investera i fastigheter. För första gången med den nya tekniken kan allmänheten på riktigt delta i stora fastighetsaffärer som tidigare endast var tillgängliga för institutionella kunder, till exempel stora banker eller statsobligationer. Genom att digitalisera tillgången genom smart kontraktsteknik på blockchain har Blockhomes funnit ett sätt att göra det möjligt för enskilda investerare att engagera sig och dra nytta av fastighetsaffärer utan att behöva ha stora summor pengar.

Blockhomes utvecklingsteam håller för närvarande på att finjustera plattformen genom att testa och analysera feedback från kunder och genomföra strikta säkerhetsåtgärder.

- Sprinkle är väldigt exalterad över hur Blockhomesplattformen utvecklas. Snart kommer vi att genomföra en begränsad inbjudan att testa beta-utgåva. Sprinkle vill förstås att sina kunder ska ha maximal utdelning med stor säkerhet. Så det är viktigt för oss att vi får fram en riktigt genomarbetad produkt, säger Ian Cassiman, VD Sprinkle AB


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status