Blue AB - BLUE GRUNDARE OCH VD UTSEDD TILL ÅRETS SUPERTALANG AV VECKANS AFFÄRER

BLUE GRUNDARE OCH VD UTSEDD TILL ÅRETS SUPERTALANG AV VECKANS AFFÄRER

Newsdesk 15/5 18:38

Stockholm den 16 maj 2019 - Anders Jacobson, grundare och VD för ett av Sveriges mest snabbväxande investmentbolag ? Blue - har utsetts till Årets Supertalang 2019 av Veckans Affärer. Av totalt 101 finalister i huvudkategorin är Anders Jacobson årets listetta.

Anders Jacobson får den prestigefyllda utmärkelsen för att inom loppet av bara två år ha byggt investmentbolaget Blue från grunden. Här ingår det helägda dotterbolaget Bluewater som utvecklar lösningar inom vattenteknik samt en snabbt växande internationell portfölj av innovativa företag inom vatten, mat och hälsa samt förnybar energi och hållbara material.

Samtliga företag ? som det svenska energibolaget Climeon /Baseload Capital och Rocean, Karün, Visiba Care and Save-by-Solar? delar löftet att tänka innovativt för att stärka såväl människors som planetens hälsa.

- Det är en verkligt stor ära att utses till Sveriges Supertalang 2019 efter 24 månaders hårt arbete med att skapa en unik grupp av entreprenörer som alla är engagerade i att lämna ett varaktigt hållbarhetsarv för framtida generationer inom sina respektive branscher, säger Anders Jacobson.

Veckans Affärer utser årets Supertalanger bland unga entreprenörer, karriärister, samhällsbyggare, influencers och finansfolk vars avtryck i det svenska näringslivet leder till viktiga samhällsförändringar. I valet till de fem kategorierna utgår juryn från kriterier som prestation, driv, personligt varumärke och framtidspotential.

Anders Jacobson ser kriterierna som bevis på den kombination av passion och uthållighet som krävs för att kunna åstadkomma verklig förändring. Efter sin examen från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet arbetade han på Nordea och Livingstone Partners och säger sig alltid ha siktat högt. Det gäller även på fritiden där hans passion för högpresterande sporter som triathlon och längdskidåkning kräver något utöver det vanliga.

- Sportintresset och arbetet som investerare har lärt mig att det inte finns några genvägar till framgång. Det handlar om att kunna identifiera och bygga en affärsidé kring något du tror på, tillvarata möjligheter, fokusera på dina mål och vara helt passionerad i allt du gör, vilket gör det lättare att arbeta hårt, säger Anders Jacobson.

Han identifierar sig med den vanliga associationen att många millennials vill arbeta för positiv förändring.

- Att kunna bidra till att skapa en hälsosammare framtid för planeten, och att vi alla kan försörja oss på det, är ett kraftfullt incitament för att lyckas och ett privilegium att få arbeta med, säger Anders Jacobson.

För mer information vänligen kontakta:

David Noble, Blue Communications Director, på dn@blueab.seeller på +44 7785 302 694


This news release was sent using Mynewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Nordea

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status