Sanoma Utbildning - Boken Project Management ? ett måste för alla projektledare

Boken Project Management ? ett måste för alla projektledare

Newsdesk 16/11 09:07

Över en tredjedel av allt arbete i alla branscher görs i projekt. Den siffran växer och det blir allt viktigare att ha bra kunskaper i projektledning.

Projektledning är en av landets mest populära projektledningsböcker och används idag på många högskolor, universitet och företag. Nu kommer en ny upplaga av den engelska översättningen, Project Management .

Project Management riktar sig till alla som hanterar och studerar projektledning, oavsett bransch och typ av projekt. Boken presenterar projektmetodiken och ledarskapet på ett tydligt sätt, vilket gör den lätt att använda både som lärobok och handbok vid praktiskt projektarbete eller certifiering.

? Project Management innehåller många exempel på internationella projekt och ledarskap. Det gör att den passar utmärkt att använda både i Sverige och utomlands, inom utbildning och organisationsutveckling, säger Bo Tonnquist, konsult och författare.

I den nya upplagan tas ett tydligare grepp kring de agila arbetssätten och boken beskriver hur de kan användas tillsammans med traditionell projektledning. Tillsammans utgör de olika perspektiven ett mycket intressant koncept med stor potential att lyfta projektledningen till nya höjder. Avsnitten om portföljhantering och projektkontor har utvecklats, samtidigt som ledarskapsavsnitten har uppdaterats och nya tester har tillförts. Project Management har gått igenom ett riktigt ansiktslyft, dispositionen har blivit mer pedagogisk och den nya formgivningen lockar till läsning.

? Den ökade efterfrågan på kunskap inom projektledning gör att allt fler väljer att certifiera sig. Boken stödjer gällande standarder inom projektledning ? ISO 21500, PMBOK Guide (PMI) och ICB (IPMA), säger Bo Tonnquist.

Bo Tonnquist är föreläsare och konsult med lång operativ erfarenhet av projektledning, marknadsföring och verksamhetsutveckling. Han var med och utvecklade IPMA:s certifiering i Sverige.

Köp boken här!

Blädderprov

Project Management ges ut på Sanoma Utbildning. För mer information, recensionsexemplar eller författarintervju kontakta förlagsredaktör Karin Sörensen på Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status