Bonnier Business Media Sweden - Bonnier Academy gör storsatsning på e-learning inom vård och omsorgen

Bonnier Academy gör storsatsning på e-learning inom vård och omsorgen

Newsdesk 11/4 09:14

Bonnier Business Media fortsätter den digitala satsningen med ett kompetensutvecklingsverktyg från Bonnier Academy som främst riktar sig mot yrkesverksamma inom hälso- och sjukvård och omsorgen där rätt utbildning är en säkerhetsfråga.

Utbildningarna är i första hand inriktade på de regelverk bestående av lagar, förordningar, föreskrifter och riktlinjer som styr de olika verksamheterna. Bonnier Academy är sedan tidigare störst i Norden på webbaserad office-utbildning från Microsoft.

?Rätt och väl underhållen kompetens är grunden till en bra verksamhet. Regelverken är i ständig förändring och effektiva utbildningsinsatser krävs kontinuerligt. Vi kan nu ge alla möjligheten att hålla sina kunskaper om de viktigaste regelverken och andra rutiner aktuella.

Kurserna, som är helt webbaserade är enkla att gå. Genom att dela upp kurserna i korta block på 15 minuter skapas möjlighet att kontinuerligt träna sig. Dessutom är det kostnadseffektivt då utbildningsinsatser kan göras utan att verksamheten påverkas. Med Bonnier Academys kompetensabonnemang får yrkesverksamma inom vård och omsorgen tillgång till snabb, enkel och effektiv utbildning anpassad efter deras behov?, säger Anders Jonasson förslagchef för Bonnier Academy.

Fakta: Digitala utbildningar (e-learning) mot yrkesverksamma som säljs som en abonnemangstjänst. Vid lanseringen finns det för hälso- och sjukvården samt till omsorgen. Till hösten lanseras även en tjänst mot socialtjänsten. www.bonnieracademy.se

Se filmen:

https://www.youtube.com/watch?v=_2d3vchG2w4

För ytterligare information vänligen kontakta:

Anders Jonasson, förlagschef Bonnier Academy

Telefon: 0701-443420,

E-post: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status