Bonnier Business Media Sweden - Bonnier Business Media förvärvar Nobicon

Bonnier Business Media förvärvar Nobicon

Newsdesk 5/7 11:00

Bonnier Business Media har tecknat ett avtal om att förvärva alla aktier i omvärldsbevakningsföretaget Nobicon Nordic AB. 

- Vi är väldigt glada att få in Nobicon i Bonniers totala B2B-erbjudande. Nobicon har ett unikt egenutvecklat digitalt omvärldsverktyg som i dag används av ett stort antal kunder, majoriteten kommer från den offentliga sektorn med Regeringskansliet som största kund.

- Vi ser fram emot att utveckla den befintliga verksamheten tillsammans med Nobicons medarbetare och att använda Nobicons unika tekniska lösning för att utveckla nya egna produkter, säger Mikael Nestius VD för Bonnier Business Media Sweden AB.

Nobicons affärsidé är att hjälpa sina kunder att utveckla verksamheten genom systematiskt omvärldsarbete.

Det sker bland annat genom Nobicon Awareness som är ett verktyg för att bevaka nyheter och andra händelser i omvärlden, samt paketera och kommunicera omvärldsinformation till medarbetare eller externa intressenter

- Det ska bli roligt och intressant att bli en del av Bonnier Business Media. Det ger oss förutsättningar att stärka vår befintliga affär och samtidigt bidra med vår teknik till utvecklingen av Bonniers framtida mediaprodukter, säger Jonas Forsström Wahlqvist, VD, Nobicon.

Nobicon grundades 1991, och har över 25 års erfarenhet av elektronisk hantering av omvärldsinformation. Företaget har kontor i Umeå och i Stockholm. Kunderna finns i hela Sverige. 

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA

Mikael Nestius, VD Bonnier Business Media Sweden, 070-2666377, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status